Cookies & persondatapolitik

G Data tilstræber af mange årsager at indsamle så lidt oplysninger som overhovedet muligt, men for at vores website kan fungere, særligt under bestilling bliver der brugt cookies til f.eks. at huske hvilke produkter du har bestilt, om du er logget ind osv. Dette er en teknisk nødvendighed så derfor bruger vi cookies på https://gdata.dk/
 

1. Vi anvender cookes

Vores webshop indsamler to typer cookies. Den ene type gemmer en lille tekst på den computer du benytter og den sletter sig selv. Den anden type hedder en session cookie og gemmes kun midlertidigt i din computers hukommelse og den slettes automatisk når du f.eks. lukker din browser. Du kan selv vælge i din browser om du vil tillade cookies på din pc. Fravælger du brug af cookies kan du ikke lægge ordrer ind selv ved at benytte vores webshop og du bedes skrive en e-mail eller ringe til os.
 

2. Hvad er en cookie ?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
 

2.1 Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
 

2.2 Sådan sletter du cookies

Hvis du mener eller føler at du har behov for det kan du selv slette cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Normalt er det ikke nødvendigt da de ikke indeholder nogle former for personfølsomme informationer.
 

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
 

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
 

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 

2.6 Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk: Google AdWords og Facebook Ads.

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg
 

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
 

3.1 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

4. Nyhedsbreve

Det er muligt at tilmelde og nemt afmelde sig vores nyhedsbrev. Vi sender ikke løbende nyhedsbreve ud på et bestemt tidspunkt, men kun hvis der er noget som er ekstraordinært vigtigt for tilmeldte brugere. 

 

5. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
G Data
Langebrogade 5
1411 København K.