G Data SmallBusiness Security

En pålidelig og nem sikkerheds løsning er afgørende for for alle virksomheder, også de små. Men omkostningerne og investeringen i tid til installation og opsætning af sikkerhedssoftware er også vigtige kriterier for små virksomheder. G Data SmallBusiness Security er specielt designet til de små virksomheder, og er utroligt nemt at bruge, også uden at have nogen it-viden. Alle beskyttelse funktioner opsættes automatisk i baggrunden uden behov for vedligeholdelse overhovedet. Du skal bare koncentrere dig om din kerneforretning, G Data klarer sikkerheden. Du får en licens med ret til installation fra 5 til 10 pc'er på netværket - plus 3 ikke-netværks-pc'er. Dvs. at du får 3 ekstra licensnøgler du f.eks. kan benytte på virksomhedens laptops, ejerens hjemme arbejdsstation eller en medarbejders egen PC.

2 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. G Data Small Business Security

  G Data Small Business Security (10+3 PC)

  G Data Small BusinessSecurity for 10 PCére i virksomhedens netværk og 3 ekstra PCére uden for netværket - Enkelt og sikkert! Omfattende datasikkerhed for små virksomheder.

  Version: 2017 - Vis detaljer

  ID: 31112

  2.375,00 DKK

 2. G Data Small Business Security

  G Data Small Business Security (5+3 PC)

  G Data Small BusinessSecurity for 5 PCére i virksomheden og 3 ekstra PCére uden for netværket - Enkelt og sikkert! Omfattende datasikkerhed for små virksomheder.

  Version: Seneste version - Vis detaljer

  ID: 31111

  1.250,00 DKK

2 vare(r)

Liste  Tabel